Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct kassakorting!

Beleef krachtige orgasmes met een Tarzan Vibrator

Tarzan vibrators, ook wel Rabbit genoemd, hebben een goede reputatie opgebouwd onder de vrouwen. Een Tarzan vibrator, een vibrator die zowel trillingen geeft in de vagina als tegen de clitoris, is ongekend populair geworden. Met een Tarzan vibrator zullen orgasmes intenser en krachtiger aanvoelen omdat de vibrator tijdens het penetreren ook de clitoris bevredigd. Met een Tarzan vibrator heb je de complete controle over de bevrediging en daarom het perfecte seksspeeltje voor elke vrouw.

Wist je dat de Tarzan vibrator de eerste was onder de vibrators die ook de clitoris stimuleert

Wil je gebruik maken van een siliconen Tarzan vibrator? Zorg er dan voor dat je glijmiddel gebruikt op waterbasis! Glijmiddel op siliconenbasis kan een seksspeeltje wat gemaakt is van siliconen aantasten.

Populairste vibrator onder de vrouwen

De Tarzan vibrator is zonder meer de populairste vibrator op dit moment. Vrouwen krijgen geen genoeg van dit speeltje. Als man zal je heel goed moeten presteren om dit gevoel te doen overtreffen. De meeste Tarzan, Rabbit, vibrators hebben 2 verschillende gedeeltes. Het lange gedeelte in de vorm van een penis is bedoeld om in de vagina te brengen. Wat de Tarzan uniek maakt is dat er nog een gedeelte aanzit, het zogenoemde vingertopje. Dit gedeelte zal over de clitoris wrijven waardoor ongekend krachtige orgasmes tot stand zullen komen. Er zijn veel verschillende soorten Tarzan vibrators, zo zijn ze er ook die speciaal de G-spot stimuleren. Deze Tarzan vibrators hebben een gebogen kop waardoor de G-spot makkelijk te bereiken is.

Koop je eerste Tarzan vibrator

Nog nooit gebruik gemaakt van een vibrator? Dan is het goed om eerst gebruik te maken van een standaard kleine vibrator zoals een Bullet vibrator. Hiermee kun je bijvoorbeeld uitzoeken welke trillingen je het prettigst vindt. Een Tarzan vibrator is alleen geschikt voor vaginale stimulatie. Als je specifiek opzoek bent naar een anaal vibrator, bekijk dan alle anaal vibrators hier.

Wanneer je weet welke Tarzan vibrator bij je past of je kan gewoon niet wachten om hem uit te proberen, koop dan een goedkoper exemplaar. Daarbij is het fijn om een Tarzan vibrator te kopen die verschillende trilstanden heeft. Hierdoor kun je nog steeds op onderzoek welke standen jouw intense orgasmes zal opleveren. Toe aan een wat duurder exemplaar? Bekijk dan een van de beste Tarzan vibrators die nu op de markt is.

Houd je seksspeeltje goed schoon

Nadat je heftige en krachtige orgasmes hebt beleefd is het tijd om je vibrator schoon te maken. Dit geld niet alleen voor vibrators maar voor elke seksspeeltje. Het beste wat je kunt gebruiken zijn toycleaners. Met een toycleaner houd je het seksspeetje goed schoon, zodat je hem de volgende keer weer veilig kunt gebruiken. Smeer wat toycleaner op je Tarzan vibrator en maak hem daarna droog met een niet-pluizige doek! Kijk uit met het gebruik van zeep tijdens het schoonmaak proces. Zeep kan namelijk de PH-waarde van de vagina aantasten.

Na het schoonmaken moet de vibrator worden opgeborgen op een donkere stofvrije plek. Berg hem bijvoorbeeld op in de doos waarin hij geleverd is. Bij de wat duurdere vibrators wordt er vaak een opberg hoesje meegeleverd waarin de vibrator goed in kan worden opgeborgen.  

Toch opzoek naar een andere vibrator? Bekijk dan alle verschillende modellen vibrators.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.erotiekboutique.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 13 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop optimaal te doen laten functioneren, zodat jij de best mogelijke winkelervaring hebt.