Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct kassakorting!

Monday Toyday: Anker Buttplug Set

Eindelijk, het is weer maandag. Maandag is de dag dat wij één van onze populairste sextoys toelichten. Vandaag willen we graag je aandacht voor de Anker buttplug set. Deze buttplug set is perfect als je een anaal liefhebber bent. Deze anaal pluggen zijn ook zeker aan te raden als je je voor de eerste keer begeeft op anaal gebied. Deze Anker buttplug set noemen ze ook wel de anaal beginners set.

Anker buttplug set
  • Geschikt voor beginners
  • Zeer complete set
  • Gemaakt van zacht siliconen
  • Zeer goede kwaliteit
  • De plug blijft goed op zijn plek
  • Optimaal draagcomfort
  •  Beschikbaar in de kleur; Zwart

Bestel de Anker Buttplug Set nu tijdelijk voor €39,95! Dat is maar liefst 38% korting. De aanbieding geldt tot de volgende Monday Toyday op Maandag 11 Mei.

Anker buttplug set

Als je wilt beginnen met anale stimulatie is deze anker buttplug set perfect voor jou. Begin eerst met de kleinste plug die een lengte heeft van 8cm. Ben je hieraan gewend ga dan een stapje verder en pak de plug van 9.5cm. Als je eraan toe bent probeer je de plug van 11cm, ook wel de plug voor gevorderden genoemd. Alle buttplugs hebben een dikke rond vorm met een puntige kop. De puntige kop zorgt ervoor dat de plug makkelijk in te brengen is. Daarnaast zijn de plugs gemaakt van zijdezacht siliconenmateriaal voor optimaal genot. De plug kan nooit helemaal naar binnen schieten doordat er ankers aan de onderzijde zitten bevestigd. Hygiëne is erg belangrijk als je gebruik maakt van sextoys vergeet daarom niet een toycleaner erbij te bestellen.

TIP: De anker buttplug set is voor anaal gebruik. Anale penetratie kan nogal stroef verlopen omdat er geen natuurlijk glijmiddel wordt aangemaakt zoals bij vaginale penetratie. Daarom raden wij aan om glijmiddel erbij te bestellen. Zo voorkom je stroefheid tijdens de penetratie en word je een expert in het anale spel.

Review van een Expert

Toy tester Sasha: “Toen ik de verpakking opende zag ik gelijk hoe mooi de plugs waren. Daarnaast voelen ze zacht aan en zijn ze eigenlijk best wel groot. In het echt vind ik ze een stuk groter lijken dan op een plaatje. De kleinste plug ging eigenlijk best makkelijk, op dezelfde dag probeerde ik de middelmaat al uit. Na behoorlijk wat glijmiddel kreeg ik hem naar binnen. Nu ga ik maar eerst even oefenen met deze voordat ik de grootste plug ga proberen. De grootste plug is echt bizar groot. Om heel eerlijk te zijn, wil ik deze natuurlijk gelijk uitproberen! Verder voelen de plugs heel fijn en ze zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit. Ook vond ik de prijs meevallen… Kortom, ik ben erg blij met me nieuwe sextoys!”

Houdt onze social media pagina’s in de gaten voor te gekke acties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.erotiekboutique.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 13 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop optimaal te doen laten functioneren, zodat jij de best mogelijke winkelervaring hebt.