Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct kassakorting!

Monday Toyday: Vibrerende Buttplug & Cockring van Ibex Kit

Eindelijk, het is weer maandag. Maandag is de dag dat wij één van onze populairste sextoys toelichten. Vandaag willen we graag je aandacht voor de Ibex Kit. De Ibex Kit is de perfecte set voor koppels. In deze set vind je een mooie vibrerende buttplug en een vibrerende cockring. Wat super handig is zijn de uitneembare bullet vibrators. Zo zijn de bullet vibrators ook los te gebruiken! De set is perfect voor koppels die op ontdekkingstocht willen.

Ibex kitt
  • Voor solo & koppels
  • 100% Waterproof
  • Sensationele structuren
  • 10 verschillende vibratiestanden
  • Zeer luxe verpakking
  • Verpakking dient als opbergdoos
  • Uitneembare bullet vibrators
  • Beschikbaar in de kleur; Zwart

Bestel de Ibex Kit nu tijdelijk voor €42,95! Dat is maar liefst 26% korting. De aanbieding geldt tot de volgende Monday Toyday op Maandag 26 Mei.

De Ibex Kit is een set die bestaat uit een buttplug en een Cockring. Beide sextoys zijn voorzien van een uitneembare bullet vibrator. Dit maakt de Cockring perfect voor koppels. Doordat de Cockring vibraties afgeeft zal de vrouw een enorm heftige stimulatie ondervinden vanwege clitorisstimulatie. Dit in combinatie met een vibrerende buttplug met sensationele structuren wordt een topervaring.

Review van een Expert

Toy tester Sabine: “Deze twee speeltjes zijn perfect als je in een relatie. Dit komt omdat je er alle twee erg van kunt genieten. Mijn vriend gaf aan dat de vibrerende cockring perfect zat. Dit komt omdat hij erg flexibel is en hierdoor altijd perfect om de penis gaat. Daarbij komt kijken dat er verschillende standjes opzitten. Hierdoor kan je uitproberen wat voor jou het fijnst is. De buttplug die ik in mijn anus deed had hele gekke maar toch fijne structuren. Er zitten veel ribbels op waardoor dit extra intens aanvoelt. Zelf vond ik de Buttplug wat aan de kleine kant maar dit kan ook komen omdat ik al regelmatig een buttplug draag. Ik zal iedereen aanraden om wel een glijmiddel op waterbasis erbij te nemen, vooral als je nog niet vaak een buttplug gedragen hebt. Zeer fijne ervaring met deze sextoys en dat helemaal voor een bedrag van €42,95!”

Houdt onze social media pagina’s in de gaten voor te gekke acties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.erotiekboutique.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 13 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop optimaal te doen laten functioneren, zodat jij de best mogelijke winkelervaring hebt.