Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct kassakorting!

Monday Toyday: Fifty Shades Freed vibratie ei

Eindelijk, het is weer maandag. Maandag is de dag dat wij één van onze populairste sextoys toelichten. Vandaag willen we graag je aandacht voor de Fifty Shades Freed vibratie ei. De Fifty Shades Freed vibratie ei, heeft een zeer luxe uitstraling en is makkelijk in gebruik. Gebruik dit speeltje op regelmatige basis en je zult zien dat de spieren in de vagina sterker en strakker worden. Dit zorgt voor meer stimulatie en genot tijdens de seks. Schakel eenvoudig tussen de 20 verschillende stille vibratie standen met de draadloze afstandsbediening.

Fifty shades freed
  • Draadloze afstandsbediening
  • Zeer luxe design
  • 20 krachtige vibratie standen
  • Zacht siliconenmateriaal
  • Inclusief toybag
  • Koppeltoy
  • Makkelijk in gebruik
  • Waterproof
  • Oplaadbaar
  • Beschikbaar in de kleuren; Paars

Bestel de Fifty Shades Freed vibratie ei nu tijdelijk voor €84,95! Dat is maar liefst 15% korting. De aanbieding geldt tot de volgende Monday Toyday op Maandag 29 Juni.

Opzoek naar een leuke en luxe sextoy? Dit vibrerend ei is perfect voor jou (jullie). Draag hem tijdens jullie date en het belooft een super geile sensatie. Geef de afstandsbediening aan je partner en verlies de controle. Je partner heeft nu de controle over jouw gevoeligste deel van je lichaam, spannend toch? Jouw partner kan met de afstandsbediening het vibrerend ei tot wel 8 meter afstand, nog steeds bedienen. De 20 vibratie standen zijn fluisterstil zodat niemand in de gaten heeft dat jij heerlijk verwend wordt. Dit speeltje wordt geleverd in een mooi uitziende doos en een luxe toybag zodat het vibrerend ei veilig en stofvrij opgeborgen kan worden. Het vibratie ei is makkelijk schoon te maken met een toycleaner en lauwwarm water.

Meer van Fifty Shades Freed-collectie

Fifty shades freed

Met de Fifty Shades Freed-collectie zullen jouw diepste fantasieën werkelijkheid worden. De collectie is persoonlijk goedgekeurd door E.L. James herself! Bekijk de collectie hieronder en laat je verrassen door de kwaliteit.

Houdt onze social media pagina’s in de gaten voor te gekke acties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.erotiekboutique.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 13 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop optimaal te doen laten functioneren, zodat jij de best mogelijke winkelervaring hebt.