Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct kassakorting!

Monday Toyday: Pleasure me vibrator

Eindelijk, het is weer maandag. Maandag is de dag dat wij één van onze populairste sextoys toelichten. Vandaag willen we graag je aandacht voor de Pleasure me vibrator. De Pleasure vibrator heeft een uniek design. Met zijn gebogen schacht en ribbels zorgt hij voor optimale stimulatie. De vibrator is gemaakt van zacht siliconenmateriaal en heeft maar liefst 10 verschillende vibratie standen. De snelheid per standje kan je ook nog eens instellen. Dit zorgt ervoor dat je eigenlijk meer dan 100 verschillende standen hebt, zodat er altijd een perfect standje voor jou tussen zit.

Pleasure me vibrator
  • Geribbeld design
  • Gebogen schacht
  • Zacht siliconenmateriaal
  • Tot wel 100 verschillende vibratie standen
  • Makkelijk schoon te houden
  • Beschikbaar in de kleur; Zwart

Bestel de Pleasure me Vibrator nu tijdelijk voor €28,95! Dat is maar liefst 42% korting. De aanbieding geldt tot de volgende Monday Toyday op Maandag 13 Juli.

Pleasure me vibrator

De Pleasure me vibrator is een unieke vibrator met verschillende vibratie standen. Zet de vibrator aan en zoek een standje die perfect bij jou behoefte past. Met zijn gebogen kop en geribbelde design komt hij makkelijk bij al jou gevoelige plekjes. Deze week bestel je de vibrator voor een ongekend lage prijs van €28,95. Wacht niet te lang want de aanbieding geld tot en met Zondag 12 Juli. Maak de vibrator na gebruik schoon met een toycleaner of lauwwarm water.

Mocht de pleasure vibrator niet de vibrator zijn waarnaar je opzoek bent bekijk dan ook eens onze andere vibrators of dildo’s in de webshop. Bij ErotiekBoutique hebben we ruim 15.000 artikelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Behalve sextoys hebben we ook lingerie of BDSM toys. Bestel jouw favoriete sextoy, kledingstuk of BDSM toy op werkdagen voor 23:00 en wij pakken hem direct voor je in en versturen het pakketje discreet naar je op.

Houdt onze social media pagina’s in de gaten voor te gekke acties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.erotiekboutique.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 13 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop optimaal te doen laten functioneren, zodat jij de best mogelijke winkelervaring hebt.