Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% kassakorting

Monday Toyday: Tenga flip zero Masturbator

Eindelijk, het is weer maandag. Maandag is de dag dat wij één van onze populairste sextoys toelichten. Vandaag willen we graag je aandacht voor de Tenga flip zero Masturbator. Deze masturbator van het merk tenga is er eentje om niet snel te vergeten. Met zijn unieke design met noppen en ribbels, zorgt hij voor optimale stimulatie. De binnenkant is gemaakt van elastomeer, dit zorgt ervoor dat de structuur altijd hetzelfde blijft ongeacht hoe vaak je de masturbator gebruikt. In de top van de masturbator zit een balletje die een uniek gevoel geeft bij elke beweging die je maakt.

Tenga flip zero masturbator
  • Zeer uniek design
  • Balletje in de top
  • 100% waterdicht
  • Met zuigkracht
  • Ribbels & noppen
  • Luxe masturbator
  • Makkelijk te reinigen
  • Beschikbaar in de kleur: Zwart

Bestel de Tenga flip zero Masturbator nu tijdelijk voor €84,95! Dat is maar liefst 15% korting. De aanbieding geldt tot de volgende Monday Toyday op Maandag 3 Augustus.

Tenga flip zero Masturbator

De tenga flip zero masturbator is de Ferrari onder de masturbators. Ja, daar staat het merk tenga om bekend. De best mogelijke masturbators voor mannen ontwikkelen. Weer hebben ze een unieke masturbator ontworpen. Deze zero strong edition is geheel waterproof en je kunt hem dus overal gebruiken. Door zijn ingewikkelde structuur met voornamelijk ribbels en noppen voelt hij zeer realistisch aan en worden ongekende hoogtepunten sneller bereikt. Net zoals andere masturbators is het verstandig om glijmiddel te gebruiken. Gebruik het liefst glijmiddel op waterbasis zodat het materiaal niet aangetast. Na gebruik kan je de Tanga flip zero masturbator helemaal openklappen om hem grondig schoon te maken. Laat hem uitlekken op de bijgeleverde standaard, zodat hij klaarstaat voor volgend gebruik!

Tenga

Tenga staat erom bekend om levensechte aanvoelende materialen te gebruiken tijdens het ontwikkelen van masturbators zodat echt en nep niet te onderscheiden valt. Hieronder meer masturbators van het merk Tenga.

Houdt onze social media pagina’s in de gaten voor te gekke acties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang direct 5% korting op je bestelling! Noem jezelf vanaf nu Member van ErotiekBoutique ✅

ManVrouw

De waardering van www.erotiekboutique.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 7 reviews.
Open chat
1
Vragen? Neem contact met ons op!
Beste bezoeker,

Heb je vragen over een product of kom je ergens niet uit? Stel ze gerust, Ik probeer je zo goed mogelijk van dienst te zijn!
Klantenservice geopend van 09:00 tot 20:00