Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct kassakorting!

Welk bondage set moet ik kopen? Wij leggen het je uit!

Je speurt op het internet en in je gedachte rust de vraag, welke bondage set moet ik kopen? Je bent samen toe aan wat extra spanning en denkt dat dit de perfecte oplossing is. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Natuurlijk heb je veel andere seksspeeltjes om extra spanning te creëren maar met een bondage set verken je de verschillende kanten van BDSM. Nu is het best lastig om een keuze te maken tussen al deze verschillende sets. In dit artikel proberen wij je zo goed mogelijk uit te leggen welke bondage set het best bij jou (jullie) past.

Welke BDSM set moet ik kopen
Onderdanige met handboeien

Waarom een BDSM set kopen?

Geef meer ‘spice’ aan je seksleven zullen we maar zeggen. Met een bondage set breng je de spanning in de slaapkamer weer helemaal terug. Met bijvoorbeeld een zweep of bondage boeien zitten jullie weer helemaal gebakken. Hieronder 4 redenen waarom jij (jullie) een bondage set wilt kopen.

  1. Met een set koop je in één keer meerdere seksspeeltjes waardoor dit een stuk voordeliger is. Daarnaast worden de bondage sets meestal geleverd in een mooie verpakking.
  2. Met een bondage set kom je in aanraking met verschillende onderdelen van BDSM. Hierdoor kan jij (jullie) erachter komen wat het beste past.
  3. Om graag nieuwe kanten van jezelf te ontdekken. Met bondage speeltjes gedraag je je vaak anders in de slaapkamer.
  4. De meeste relaties houden langer stand door nieuwe manieren van seks te ontdekken. Laten we vooropstellen dat BDSM ook heel onschuldig kan zijn hè. Het hoeft niet altijd extreem te zijn.

Wat is de beste bondage set die je kunt kopen?

Waarschijnlijk lees je dit artikel en wil je graag antwoord op de vraag; “welke bondage set moet ik kopen”? Bij iedereen kan dit natuurlijk anders zijn maar wij hebben uit ervaring wel onze voorkeuren. Hieronder zullen we 5 bondage sets uitleggen en waarom wij vinden dat dit een goede set is.

  • BDSM 4-delige set – Black velvet

Deze BDSM set bevat eigenlijk alles wat je nodig hebt. De artikelen in deze set zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit. De bondage set bestaat uit 4 artikelen, een zweep, handboeien, kietelaar en een oogmasker. Bestel de set nu online en geniet van het intieme gevoel van blind vertrouwen. Bestel nu

Welke bondage set moet ik kopen?
Kietelaar, oogmasker, handboeien & een zweep
  • Beginners bondage Fantasy kitt

Als je (jullie) niet weet waar je moet beginnen is deze bondage set perfect om eens uit te proberen. Wat deze set anders maakt dan de vorige set is dat hier i.p.v. een zweep, enkelboeien bij zit. De handboeien en enkelboeien hebben bandjes zodat je ze aan elkaar vast kan binden of maak ze vast aan een bedspijl, een stoel of een bondage harnas. Kortom de mogelijkheden die je hebt met deze set zijn eindeloos. Bestel nu

Bondage set
Kietelaar, handboeien & een oogmasker
  • Thigh & Wirst Cuff set

Deze set is er eentje om er na te denken. Je kunt namelijk de handen van de onderdanige vastbinden aan zijn of haar bovenbenen. Via deze weg heb jij totale controle en zal je veel plezier maken gedurende jouw BDSM-scène. Het materiaal is van uiterst goed kunstleer. Hierdoor zijn alle vier de boeien voor langdurig gebruik. Daarnaast zijn alle bondage boeien verstelbaar zodat deze altijd comfortabel gebruikt kunnen worden. Bestel nu

Thigh & Wirst Cuff set
Handboeien & boeien voor bovenbenen
  • Fetisch bag verrassingspakket – 7-delig

Vind jij het moeilijk om keuzes te maken? Bestel dan ons verrassingspakket en wij pakken 7 BDSM-speeltjes met liefde voor je in. De Fetish Bag is perfect voor koppels die nog geen ervaring hebben met BDSM maar wel op zoek zijn naar meer spanning in de relatie. Bestel nu

Fetish bag
7 bondage speeltjes
  • Interlace bed bondageset

Jouw onderdanige eens goed vastbinden op bed zodat de bewegingsvrijheden worden beperkt? Dan is de Interlace bed bondageset perfect. Met de bijgeleverde handboeien en enkelboeien kan je jouw partner op 8 verschillende punten vastbinden. Dit zorgt ervoor dat geen enkele houding te gek is. Bestel nu

Bed bondage set
Bed bondage set

Bondage set bestellen bij ErotiekBoutique

Bij ErotiekBoutique is er altijd een bondage set te bestellen die perfect voldoet aan jullie wensenlijst. Zoek je meer informatie of heb je vragen over een set, stuur ons gerust een mail of WhatsApp bericht en wij proberen zo goed mogelijk antwoord te geven op je vraag. Wij hopen dat we de vraag; welke bondage set moet ik kopen, zo goed mogelijk hebben beantwoord.

Houdt onze social media pagina’s in de gaten voor te gekke acties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.erotiekboutique.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 13 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop optimaal te doen laten functioneren, zodat jij de best mogelijke winkelervaring hebt.