Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct kassakorting!

BDSM voor beginners, de enige echte startersgids

BDSM, Bondage, Discipline, Sadisme en Masochisme, is tot op heden niet echt een taboe meer. Speciaal voor jou hebben we daarom een speciale BDSM-startersgids opgesteld. In deze BDSM voor beginners startersgids vertellen wij jou alles op het gebied van BDSM. Als jij je aangetrokken voelt door bijvoorbeeld zweepjes, paddles, handboeien of bondage touwen is deze BDSM voor beginners startersgids echt iets voor jou.

Bondage voor beginners

BDSM voor beginners

BDSM is heel uiteenlopend, daarom is het fijn om een startersgids te hebben voordat je aan de slag gaat. Een goede samenvatting van BDSM kan zijn; Alle seksuele opwindingen die worden veroorzaakt door het beperken van iemands vrijheid, het opzettelijk pijn doen, vastbinden, je partner straffen of het gevoel van baas of bazin. Met het gevoel van baas of bazin bedoelen we dat je iemand iets kan laten doen wat jij wilt. Wanneer je deze instructies opvolgt word jij de onderdanige genoemd.

Bij elk stel kan het beoefenen van BDSM anders zijn. Iedereen doet het op zijn of haar eigen manier. Vaak beoefen je BDSM thuis of op een ander intieme plek. Mocht je inspiratie op willen doen of wil je stomweg in een BDSM-sfeer zijn, zijn SM-bijeenkomsten, Bondage-beurzen of Fetish-feestjes vrij om te bezoeken.

Regels bij BDSM

Zoals je misschien wel weet is BDSM is een wat heftiger manier van seks. Het is daarom erg belangrijk om samen met je partner een paar regels af te spreken. Een paar bekende regels die vaak met elkaar wordt afgesproken lees je hieronder:

Regels bij BDSM
 • Zoals hierboven al werd besproken is BDSM alles wat te maken heeft met iemands bewegingsvrijheden te beperken, opzettelijk pijn doen, vastbinden of iemand straffen maar dit mag nóóit zonder toestemming gebeuren. Tenzij jullie je natuurlijk in een rollenspel bevinden.
 • Communicatie is erg belangrijk tijdens je BDSM avonturen. Bespreek daarom van tevoren wat je wel en niet bij elkaar wilt gaan doen.
 • Doe het veilig! BDSM gaat bijvoorbeeld niet samen met alcohol of drugs, koppie erbij dus.
 • TIP, spreek een stopwoordje af. Mocht het te pijn doen of je hebt er geen zin meer in roep dan het stopwoord. Gebruiken jullie een ball gag (mondknevel)? Probeer dan iets uit te beelden met je handen.

Bondage in de BDSM

Bondage handboeien

Bondage is onderdeel van BDSM, wat eigenlijk niet meer is dan iemands bewegingsvrijheden te beperken. Maar wat voor sextoys kunnen hiervoor gebruikt worden? Voor beginners zijn handboeien, enkelboeien of hogtie boeien meestal al voldoende. Hiermee kan de basis van bondage mee worden uitgevoerd. Wil je gelijk een stapje verder gaan? Bondage touwen zijn hiervoor een goed alternatief. Het ontnemen van het zicht hoort ook bij bondage. Door het zicht te ontnemen van je partner worden andere zintuigen meer op scherp gezet. Gebruik hiervoor blinddoeken of bondage maskers.

Discipline in de BDSM

We spraken al eerder over straffen uitdelen en het opleggen van regels, nou dit is discipline. Uiteindelijke kan discipline leiden tot bondage omdat je een vrijheidsbeperking als straf kan opleggen. Maar je kan ook als straf een paar tikken krijgen met een zweep of paddle. Voordat je met BDSM of rollenspel begint is het verstandig om samen straffen te verzinnen zodat jullie niet voor verassingen komen te staan. En als dit nou juist de spanning veroorzaakt, dat je niet weet welke straf je te wachten staat, houd het netjes en veilig.

Sadisme in de BDSM

Sadisme is ook onderdeel van BDSM. Bij Sadisme ervaar je plezier of vind je het geil om iemand anders pijn te doen. Een sadist geniet enorm als er straffen worden opgelegd voor de onderdanige als hij of zij zich niet aan de gemaakte afspraken houdt. Veel BDSM-beginners voeren straffen uit met een zweep, paddle of een ball gag.

Masochisme in de BDSM

In tegenstelling tot een sadist vindt een masochist het krijgen van pijn juist fijn. Voor de duidelijkheid, pijn hoeft niet persé fysiek te zijn maar kan ook verbale vernedering zijn. Ook de soort straffen zal je samen met elkaar moeten bespreken, zodat je van elkaar weet wat wel of niet door de beugel kan.

BDSM voor beginners | Tips & inspiratie

BDSM voor beginners

­­­­Wij vinden het belangrijk dat je niet te extreem begint met BDSM. Het is belangrijk dat je elkaar laat wennen aan deze manier van seks. Daarom willen we je graag wat tips geven hoe je op een onschuldige maar toch kinky manier, BDSM kunt beoefenen.

 • Bondage; Met handboeien, enkelboeien of hogtie boeien neem jij de controle in handen. ErotiekBoutique.nl heeft veel verschillende soorten modellen zodat er altijd een sextoy zal zijn waar jouw voorkeur naar uit gaat.
 • Bondage; Met blinddoeken of bondage maskers zal het zicht van de onderdanige worden ontnomen. Hierdoor worden andere zintuigen op scherp gesteld wat kan leiden tot een zeer opwindend gevoel.
 • Spanking; Sla tijdens de seks met een sextoy zoals een paddle of sm-zweep op de billen van je partner.
 • Discipline; Gehoorzamen en straffen. Als je partner je niet gehoorzaamt zullen er straffen volgen. Straffen gaan goed in combinatie met sextoys zoals een sm-zweep, paddle, mondknevel of bijvoorbeeld bondage tape.

BDSM & sextoys voor beginners

Sextoys tijdens jouw BDSM-avonturen zijn bijna onmisbaar. Het vastbinden van je partner, het uitdelen van straffen, rol van dominantie en ga zo maar door, vallen allemaal onder de categorie BDSM. Sextoys helpen je om een goed beeld te krijgen van alle verschillende facetten binnen de BDSM. Als je de startergids; BDSM voor beginners tot hier hebt gelezen, bekijk dan alle BDSM-seksspeeltjes hieronder en laat alsjeblieft je huis, tuin en keuken artikelen lekker liggen op de plek waar ze lagen.

 1. Zweepjes
 2. Paddles
 3. Bondage tape
 4. Tepelklemmen
 5. Bondage artikelen
 6. Bondage maskers
 7. BDSM voor beginners starterspakket
 8. Mondknevels

BDSM-artikelen kopen bij ErotiekBoutique

Als je na het lezen van dit artikel toe bent aan een BDSM Sextoy, ben je bij ErotiekBoutique aan het juiste adres. Alle sextoys die je bij ons vindt voldoen aan alle kwaliteit en veiligheidseisen. Bestel jouw Sextoy op een werkdag voor 23:00 en wij zorgen de volgende dag voor een discrete en anonieme levering.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.erotiekboutique.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 13 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop optimaal te doen laten functioneren, zodat jij de best mogelijke winkelervaring hebt.