Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct kassakorting!

Een trio met mijn beste vriendinnen –

Geplaatst door: Sandra Ingediend door: Anoniem

Seksverhaal Lesbische trio

De terugblik

Ik weet het nog als de dag van gister. Het begon allemaal twee weken geleden op een zaterdag, toen mijn twee vriendinnen bij mij bleven slapen. Ik weet het, eigenlijk mocht dit niet vanwege de Coronacrisis maar uiteindelijk heb ik ze toch laten komen. We kennen elkaar al heel lang maar zijn nooit seksueel tot elkaar aangetrokken, nouja…… we hebben één keer gezoend maar daar bleef het bij. Toen we met ze drieën zoende gierde de spanning door mijn lijf. Ik kon er niet genoeg van krijgen. Later toen ik eraan terugdacht, dacht ik bij mezelf is dat niet gek? Ik die met mijn beste vriendinnen had gezoend en heel opwindend vond. Op dat moment begon ik al een beetje te twijfelen aan mezelf. Ben ik dan misschien lesbisch? Of misschien biseksueel aangezien ik me ook erg aangetrokken voel tot mannen. Ik wist het toen even niet meer. Maar na die ene zaterdag veranderde alles.

Gezellige zaterdagavond werd een zeer geile avond

Toen ik hoorde dat mijn ouders een suite hadden geboekt (dit is een luxe kamer voor twee personen die nog wel open is tijdens de coronacrisis) had ik gevraagd of mijn vriendinnen kwamen. Ze vonden het een erg leuk idee en zijn die avond gekomen. We hadden het erg gezellig en hebben 2 films gekeken met natuurlijk flessen wijn erbij. Je blijft tenslotte 20 en wijn is altijd fijn. Toen het uiteindelijk 02:00 was vonden we het tijd om naar bed te gaan. We lagen met ze drieën in bed best dicht op elkaar, dit vond ik niet best fijn en maakte me zelfs een beetje opwindend. Ik merkte dat de sfeer heel goed was en we hadden het over van alles en nog wat. Op een gegeven moment hadden we het over seks. Een onderwerp waar vrouwen/meiden het best vaak over hebben. Tijdens de gesprekken werd ik erg nat en dacht alleen maar aan een paar weken terug toen we gezoend hadden met zijn drieën. Fuckit ik zeg het gewoon. Ik zeg gewoon dat ik me aangetrokken voel tot vrouwen. En tot mijn verbazing schrokken ze daar niet van en zeiden ze tegen mij “Dat hoef je ons niet te vertellen dat wisten wij al”. Op dat moment greep ik mijn kans en begon ik één van mijn vriendinnen te zoenen. Terwijl ik dat deed voelde ik een hand bij mijn klit. Ohnee dit gebeurt echt dacht ik. Een paar minuten later hadden we alle drie onze kleren uit en lagen we naakt op bed. Ik greep naar mijn nachtkastje en haalde er een dildo en een vibrator uit. De rest kun je zelf wel invullen…..

Op dat moment wist ik dat ik biseksueel ben. Ik dacht dat dit heel gek was en durfde het aan niemand te vertellen. Gelukkig had ik mijn vriendinnen die inmiddels ook hadden uitgesproken dat ze biseksueel zijn. Ik denk dat we nog wel meer van zulke avonden mee gaan maken, ik kan niet wachten 🙂

Heb jij een spannend seksverhaal die je met de redactie en duizenden andere mensen wilt delen? Stuur je verhaal naar helpdeks@erotiekboutique.nl zodat wij je verhaal kunnen plaatsten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.erotiekboutique.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 13 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop optimaal te doen laten functioneren, zodat jij de best mogelijke winkelervaring hebt.