Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct kassakorting!

Top 10 unieke & geile seksstandjes

Het uitproberen van nieuwe seksstandjes houdt de spanning in de slaapkamer, wat erg belangrijk is in een relatie. Het zorgt niet alleen voor spanning het zorgt er ook voor dat je seksleven intact en vindingrijk blijft. Het is niet verkeerd om je te houden aan een paar favoriete seksstandjes, maar zodra je je begeeft op onbekend terrein zal je intimiteit opbouwen met je partner. Doordat intimiteit wordt opgebouwd met je partner zal je merken dat je relatie steeds sterker en hechter wordt. En zeg nou eerlijk, experimenteren met je partner is toch het mooiste wat er is?

Als je geen tijd hebt om bijvoorbeeld te sporten heb jij misschien wel 10 nieuwe seksstandjes nodig die kunnen bijdragen aan je gezondheid voor de rest van je leven. Genoeg gepraat hieronder volgen de 10 seksstandjes die je waarschijnlijk nog niet eerder gedaan hebt.

1. Lepeltje-lepeltje

Ga samen met je partner liggen in een lepelstand, wat betekend dat jullie beiden aan de zijkant in dezelfde richting liggen. Vervolgens dringt de partner met een penis of dildo vanuit deze hoek in de partner. Tijdens dit standje kan er vanuit een goede hoek diep gepenetreerd worden en kan de clitoris gemakkelijk door beide partners gestimuleerd worden. Dieper en harder penetreren? Laat je partner vooroverbukken, zodat je lichaam een rechte hoek vormt. Hierdoor heb je meer vrijheden en een beter houvast.

2. De lotus

Laat je partner, die een penis of dildo heeft, zitten met zijn of haar benen gekruist. Waarschijnlijk was het lang geleden dat je op deze manier zat. Denk maar is aan vroeger toen je nog een kind was en je verhaaltjes werden voorgelezen. Vervolgens laat de partner met de vulva zich zakken in de schoot van zijn partner, terwijl hij zijn benen en armen om het lichaam van zijn partner wikkelt. Houdt elkaar stevig vast en begin al penetrerend te schommelen.

3. Het aapje

Je partner (de man) gaat op zijn rug liggen, dit kan op een harde of zachte onderkant, en trek zijn benen op. Vervolgens zal de vrouw in het ‘reverse cowgirl’ standje op de man gaan zitten. De vrouw zal sterk in haar bovenbenen moeten zijn om dit standje uit te voeren. Om dit standje tot een goed einde te laten komen zal de man moeten helpen waar nodig. Door dit standje uit te voeren zal vooral de vrouw de volgende dag heftige spierpijn ervaren.

4. Muurbloempje

Dit seksstandje kan uitgevoerd worden op elke gewenste plek, en dient voornamelijk als voorspel. Je partner gaat met zijn rug in verticale houding tegen de muur aan staan. Vervolgens kniel je voor hem en geeft hem een blowjob. Tijdens het geven van de blowjob masseer je zijn scrotum en anus met je vingers.

5. Plank

Bij dit seksstandje moet je ervoor zorgen dat je lichaam als het ware een echte plank wordt. Vraag aan je partner of hij of zij met zijn achterste op een randje gaat liggen. Dit doe je bijvoorbeeld op een bed of op de bank, zorg voor een zachte onderkant zodat je geen pijn zult ervaren. Zorg er nu voor dat je zo goed mogelijk alle spieren in je lijf aanspant zodat je net een echte plank wordt. Vervolgens ga jij achterwaarts op zijn stijve penis zitten. De benen van je partner die in de lucht zweven pak jij vast zodat je een goed houvast hebt. De benen zullen fungeren als een stel paardenteugels waardoor jij je partner goed zult berijden.

6. Vlinder

Leg je partner met de rug op een tafel. Zorg dat de benen, van diegene die op tafel ligt, in de nek van de partner legt die ervoor staat. De partner met de penis of een voorbinddildo kan hierdoor diep penetreren. Het is belangrijk dat diegene die gepenetreerd wordt een rechte rug houdt zodat je hier geen last van krijgt tijdens of na de seks.

7. Staand

Deze sekspositie zal je staand moeten uitvoeren. Ga samen staan met de gezichten tegenover elkaar. De vrouw of diegene die gepenetreerd wordt tilt 1 been op en legt hem naast de heup van je partner. Je partner houdt het been vast zodat dit niet heel veel kracht vergt. De partner met een penis of voorbindildo kan nu gemakkelijk de vulva penetreren. Samen met je partner zal je moeten kijken of deze positie uit te voeren is. Als er tussen jullie een groot lengteverschil zit, zal dit moeilijker worden dan bij partners die bijna even groot zijn.

8. De bamboe

De vrouw of diegene die gepenetreerd wordt ligt met de rug op de grond of bijvoorbeeld een bed. Leg 1 been op de schouders van je partner die op zijn knieën tegenover je zit. De partner met de penis of voorbinddildo houdt 1 hand vrij om bijvoorbeeld haar borsten te masseren of om haar clitoris te bevredigen.

9. Panorama

De vrouw of diegene die gepenetreerd wordt ligt met de rug op de grond of bijvoorbeeld een bed. Spreidt je benen recht de lucht in, zodat je partner die voor je gaat knielen je enkels beet kan pakken. Je benen worden zo ver mogelijk naar achteren geduwd, waardoor de vulva meer naar voren komt te staan. Via dit standje heeft je partner een panoramisch uitzicht op je vulva. Omdat de penis of voorbinddildo van je partner goede bewegingsvrijheden heeft en jouw vagina, vulva, naar voren staat kan er heel diep worden gepenetreerd.

10. De dubbele dip

Let op, dit seksstandje is alleen uit te voeren met 3 personen.

Als je nog nooit een extra persoon erbij hebt gehaald gedurende jullie seksleven, is het verstandig om hier eerst met elkaar over te praten. Hoe je dit wilt aanpakken is helemaal aan jullie. Hoe dan ook, je hebt 1 persoon nodig met een penis of voorbinddildo en 2 personen met een vulva. Hoe voer je dit seksstandje uit? De 2 personen met een vulva liggen op elkaar met de gezichten naar elkaar. De persoon met de penis of voorbinddildo zit op zijn knieën erachter zodat beide personen goed te penetreren zijn. Dit seksstandje wordt voor iedereen een knaller.

Wil je graag nog een artikel over seksstandjes? Laat een bericht achter in de Comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.erotiekboutique.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 13 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop optimaal te doen laten functioneren, zodat jij de best mogelijke winkelervaring hebt.