Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct kassakorting!

Welke mondknevel moet ik kopen?

Mondknevels

De mondknevel is het perfecte seksspeeltje om het zwijgen op te leggen. Ben jij iemand die totale macht wil tijdens de seks? Dan is de mondkevel perfect voor jou. Maar welke mondknevels zijn er allemaal? In dit artikel proberen we je zo goed mogelijk te helpen, zodat jij de mondknevel koopt waar je al zo lang over fantaseert.

Mondknevels van ErotiekBoutique zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, modellen en gebruikte materialen.

Verschillende mondknevels

Bit gag

Een bit gag is eigenlijk hetzelfde als een ball gag. Het verschil is dat de bit gag een staafje heeft waar de onderdanige de tanden in kan zetten. In tegenstelling tot de ball gag kan de onderdanige nog wel geluid maken met een bit gag in. Bit gags zijn te koop in veel verschillende kleuren, modellen en type materialen.

Ball gag

Waarschijnlijk heb je de ball gag wel eens gezien. Een ball gag is een mondknevel waarbij een riempje wordt bevestigd om het hoofd van de onderdanige en een bal in de mond wordt bevestigd. De ball zorgt ervoor dat de onderdanige geen geluid meer kan maken. Omdat de mond niet helemaal gesloten kan worden zal de drager binnen de kortste keren gaan kwijlen. Deze mondknevels hebben verschillende varianten. Denk aan een ball met gaatjes waardoor ademen makkelijker gaat of een gesloten ball waardoor de onderdanige vrijwel alle zuurstof moet krijgen via de neus.

Mondspreider

Naast knevels bestaan er ook mondspreiders. Mondspreiders zorgen ervoor dat de mond van de onderdanige volledig open gezet wordt. Dit geeft je de kans om verschillende dingen naar binnen te glijden of om de onderdanige oraal te penetreren.

Ringknevel

Een ringknevel lijkt erg op een ball gag. De ball wordt bij een ringknevel vervangen door een metalen ring. Orale seks kan worden uitgevoerd bij het dragen van de ringknevel wanneer de ring groot genoeg is. Ook bij een ringknevel zal de onderdanige na verloop van tijd beginnen te kwijlen.

Mondknevel met seksspeeltje

Sommige mondknevels hebben een seksspeeltje. Hierdoor heb je meer mogelijkheden om te fantaseren in je slaapkamer. Een van de bekendste is misschien wel de gag met een dildo. Met deze mondknevel heeft de onderdanige geen ball in de mond maar een dildo. Daarnaast bestaan er ook mondknevels met een masker. Zet deze op en verlies niet alleen het vermogen om te praten maar ook het zicht. Dit maakt je BDSM spel nog interessanter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.erotiekboutique.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 13 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop optimaal te doen laten functioneren, zodat jij de best mogelijke winkelervaring hebt.