Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct kassakorting!

Welke buttplug ga ik kopen?

Er zijn tot wel 10 verschillende soorten Buttplugs in omloop, maar welke buttplug ga jij nou kopen? Dit is een erg moeilijke keuze als je voor het eerst een Buttplug gaat bestellen. In dit artikel leggen we de 10 soorten Buttplugs uit, zodat jij een betere keuze kan maken bij het kopen van een Buttplug.

Buttplug kopen

Zoals gezegd in onze vorige artikel is het goed om te weten wanneer je een buttplug gaat kopen, dat niet elke Buttplug hetzelfde is. Ook is het verstandig om speciale glijmiddel te kopen die je kan gebruiken tijdens het inbrengen van de Buttplug. Na het lezen van dit artikel kan je weloverwogen de juiste Buttplug kopen.

Normale Buttplug

“Normale Buttplugs” zijn buttplugs die zowel geschikt zijn voor beginners als ervaren gebruikers. Deze Buttplugs zijn vaak gemaakt van siliconen, jelly (buigzaam) plastic of latex. Je kan deze buttplug herkennen aan de vorm. Het speeltje loopt trapsgewijs op, aan de bovenkant een dun waarnaar het speeltje steeds dikker wordt.  

Metalen/ RVS Buttplug

Buttplug kopen

Buttplugs die gemaakt zijn van metaal oftewel RVS, zullen langer mee gaan dan een buttplug gemaakt van siliconen. De buttplug glijdt zeer soepel naar binnen omdat de plug erg glad is. De meeste metalen buttplugs kan je herkennen door de kleur, zilver, en de meeste hebben een diamantje aan de onderkant. Dit zorgt voor een luxe uitstraling tijdens het gebruik. Wat deze buttplug zo bijzonder maakt, is dat je de plug zowel kan opwarmen als laten afkoelen. Warm de plug op in een bak met warm water, of laat hem afkoelen in bijvoorbeeld de vriezer of koelkast. Wanneer je dit doet breng je een extra dimensie, tinteling, tijdens het gebruik van de buttplug.

Glazen Buttplug kopen

Buttplug kopen

Wil je dat jouw buttplug een luxe uitstraling heeft, die je niet hoeft op te bergen in je nachtkastje? Kies dan voor een glazen buttplug. De glazen buttplug is zeer duurzaam wat betekend dat deze erg lang mee zal gaan. Daarnaast zal de glazen buttplug door zijn vorm, makkelijk en soepel naar binnen glijden. Gebruik tijdens het gebruik wel altijd een klein beetje anaal glijmiddel, zodat je ervaring nog intenser wordt.

Holle Buttplug kopen

Holle Buttplug bestellen

Een holle buttplug, de naam zegt het al, is hol van de binnenkant. Wat betekend wanneer je de buttplug ingebracht hebt via de holle schacht naar binnen kunt kijken. Via de holle schacht kun je bijvoorbeeld glijmiddel of water spuiten, dit zorgt ervoor dat de buttplug lekker glijd en soms ook voor een betere zuigkracht zorgt. Heb je een fetish voor plasseks? Dan is deze buttplug jou aan te raden. Holle buttplugs zijn er in verschillende maten en modellen. Koop je een extra grote holle buttplug? Dan heb je de kans dat je er zelfs je penis in de holle schacht kunt schuiven. Houd je samen met je partner van een uitdaging en of experimenten, dan is de holle buttplug zeker iets voor jullie.

Prostaat Buttplug kopen

Buttplug bestellen

De g-spot kennen we allemaal wel bij de vrouw. Bij de man noemen we het de P-spot. Wanneer de P-spot, die 7 centimeter diep in de anus ligt, stimuleren kan de man heftiger en intensere orgasmes krijgen. Wil je dit niet met je vingers doen? Dan zijn er speciale buttplugs ontworpen met een kromme top die de P-spot erg goed doen stimuleren. Door de prostaat van de man te betreden met een prostaat buttplug ervaar je een gevoel wat je nog nooit eerder ervaren hebt. Zorg ervoor dat de prostaat buttplug op de goede plek zit en begin te genieten.

Vibrerende Buttplug kopen

Vibrerende anal plug

Een vibrerende buttplug zijn te koop met of zonder afstandsbediening. Na het inbrengen van de buttplug kan je de trilfunctie aanzetten. Met deze trilfunctie zorg je ervoor dat je een ander gevoel krijgt tijdens “normale buttplugs”. De vibrerende buttplug zorgt ervoor dat je sneller naar je hoogtepunten komt. Vibrerende buttplug is ook te koop in een P-spot vorm waarmee je dubbel plezier beleeft. Koop een vibrerende buttplug met afstandsbediening, en laat je partner de trillingen bedienen.

Opblaasbare Buttplug kopen

Opblaasbare anal plug

Opblaasbare buttplug kopen? Met een opblaasbare buttplug leer jij je grenzen erkennen. Na het inbrengen van de buttplug kan je de plug oppompen waardoor deze groter wordt. Pomp hem elke keer steeds verder op om te kijken hoe groot hij wel niet kan worden, en welk gevoel ervan binnenuit ontstaat. Met een ontluchtingsregelaar kun je de buttplug in een keer weer leeg laten lopen. De opblaasbare buttplug wordt zowel gebruikt door beginners als ervaren personen. De opblaasbare buttplug is erg populair omdat je een buttplug koopt die elke maat heeft.

Grote Buttplug

Voor de ervaren buttplug gebruikers zijn er ook extra grote buttplugs verkrijgbaar. De ervaren buttplug gebruikers hebben anale seks helemaal uitgevonden en willen de grenzen verleggen om te kijken tot welke grote ze kunnen gaan. Grote buttplugs kunnen ook worden gebruikt als voorspel op het echte werk. Ervaar een voller gevoel met een grote buttplug!

Buttplug set kopen

Buttplug sets worden meestal gekocht door beginnende buttplug gebruikers. Je weet nog niet precies welke grote je wilt hebben en wat voor gevoel deze grote je geeft. Dan is het makkelijk om meerdere groottes te bestellen in een buttplug set. Er zijn meerdere modellen buttplugs waar je een complete set van kunt kopen. Bij ErotiekBoutique hebben we verschillende buttplug sets die perfect zijn voor de beginnende gebruiker.

Rollenspel Buttplug

Een buttplug kopen die dient als rollenspel of omdat deze buttplug er gewoon heel mooi uitziet? Er zijn diverse buttplugs die er adembenemend uitzien. Denk aan een buttplug met staart of een diamantje. Vooral de buttplug met staart is erg populair! De buttplug tovert je in een keer helemaal om te een ware koning of koningin. De buttplug met staart is verkrijgbaar is verschillende modellen en groottes.   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.erotiekboutique.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 13 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop optimaal te doen laten functioneren, zodat jij de best mogelijke winkelervaring hebt.