Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct kassakorting!

Welke bondage boeien moet ik kopen?

Bondage boeien

Bondage boeien zijn bedoeld om de onderdanige vast te boeien. De boeien kunnen gebruikt worden door stelletjes die het even iets spannender willen maken maar ook voor de echte BDSM-fanaten zijn bondage boeien perfect om te gebruiken. Ben jij klaar voor een ruige avond? Lees in dit artikel welke verschillende soorten bondage boeien er zijn!

Met bondage boeien zorg je ervoor dat er extra spanning ontstaat in de slaapkamer.

Bondage boeien; Handboeien

Uit onderzoek is gebleken dat handboeien de meest gebruikte boeien zijn in de slaapkamer. Van handboeien zijn veel verschillende varianten gemaakt. Je ziet de bondage boeien vaak met een metalen ring die geopend kan worden. Zodra de boeien geopend zijn kunnen de polsen van de onderdanige in de opening worden geplaatst. De handboeien sluit je met een bijbehorende sleutel. Handboeien zijn in verschillende varianten te koop. Denk aan leren handboeien, metalen handboeien, bonten boeien en handboeien met een metalen ketting ertussen. Hierdoor krijgt de onderdanige iets meer bewegingsvrijheid, al ligt dit wel aan de lengte van de ketting.

Wist je dat handboeien voorheen polsboeien werden genoemd?

Enkelboeien

Enkelboeien

Enkelboeien werken eigenlijk hetzelfde als handboeien. Alleen de naam zegt het al, enkelboeien worden gebruikt om de enkels van de onderdanige vast te binden. Ook enkelboeien dienen als bondage boeien omdat bewegingsvrijheden van de onderdanige worden beperkt. Enkelboeien neemt ook een nadeel met zich mee. Sommige seksstandjes kunnen doordat de benen dicht bij elkaar gehouden worden, moeilijk tot niet worden uitgevoerd. Hier moet je dus over nadenken wanneer je enkelboeien gaat aanschaffen. Verder zijn enkelboeien ook in verschillende varianten te koop.  

Hogtie boeien

Hogtie boeien

Als je een stapje verder wilt dan de andere twee bondage boeien die hierboven zijn beschreven kan je kiezen voor hogtie boeien. Met hogtie boeien worden de enkels en polsen van de onderdanige op de rug met elkaar verbonden. Je kunt nagaan dat je met hogtie boeien in een zeer aparte en misschien wel onprettige houding terecht komt, je moet ervan houden. Met deze bondage boeien zorg je ervoor dat de onderdanige totaal geen bewegingsvrijheid meer heeft. Wil jij samen met je partner de hogtie boeien kopen? De hogtie boeien zijn in verschillende kleuren en modellen te koop.

Bedboeien

Bedboeien, de naam zegt het al, zijn speciaal bedoelt om je partner vast te maken aan de spijlen van je bed. Handboeien kunnen hier ook prima voor gebruikt worden. Zorg er dan wel voor dat je leren of bonte handboeien gebruikt. Dit advies geven we je mee omdat je anders het bed beschadigd wanneer het er iets ruiger aan toe gaat. Ook zijn er setjes bedboeien te koop. Bij dit setje krijg je meestal enkel- en handboeien geleverd.

Materiaalkeuze bij bondage boeien kopen

Bij het kopen van bondage boeien kan je keuze vallen op een type zoals enkelboeien of handboeien maar je kan ook je keuze maken qua type materiaal. Zo zijn er verschillende soorten boeien gemaakt van verschillende materialen. We onderscheiden vier soorten materialen; leren boeien, metalen boeien, pluche boeien en satijnen boeien. Zoek je boeien die zacht aanvoelen op de huid? Kies dan voor satijnen of pluche boeien. Zoek uit welk type materiaal jij en je partner het prettigst vindt!

Benieuwd wat de top 5 seksspeeltjes voor vrouwen zijn?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.erotiekboutique.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 13 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop optimaal te doen laten functioneren, zodat jij de best mogelijke winkelervaring hebt.