Discrete verzending

Wij vinden het heel belangrijk dat je tevreden bent over de manier van verzenden. Al onze pakketjes worden in een neutrale verpakking verstuurd. Hierdoor kan je ook als je stiekem iets wilt bestellen, een bestelling plaatsen bij ons. Wil je het pakketje ook niet thuis geleverd hebben, lees dan hier verder over de mogelijkheden.

Niet bij de buren

De door jou bestelde producten wordt alleen afgegeven aan het door jou opgegeven adres. Vaak zie je dat pakketjes bij de buren wordt afgeleverd, wij doen dit niet. Dit ook zodat discretie gewaarborgd blijft. Wanneer je bij de eerste bezorg poging niet thuis bent zal de bezorger de volgende dag terug komen. Weer niet thuis? Dan kan je het pakketje ophalen bij het dichtssbezijnde PostNL-punt. Neem het briefje wat door de brievenbus is gekomen en een geldig identiteitskaart mee. Zorg er wel voor dat je het pakketje binnen 7 dagen ophaalt!

Hoe zien onze pakketjes eruit?

Anoniem ErotiekBoutique

Alle producten van ErotiekBoutique worden in een blanco doos gestopt. Onze naam wordt nergens vermeld zodat privacy en discretie gewaarborgd blijft. Wij hopen u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd. 

Discrete verzending bij ErotiekBoutique

Discrete verzending