Retour informatie

Bij ErotiekBoutique kun je jouw bestelde artikelen, zonder reden, binnen 14 dagen retourneren. Om je snel van dienst te kunnen zijn vragen we je om het retourformulier in te vullen. Er zijn een aantal belangrijke aspecten waar een retour aan moet voldoen, lees hieronder welke aspecten dat zijn.

We vragen je het retourformulier in te vullen zodat we jou retourzending snel in behandeling kunnen nemen. Nadat je aangegeven hebt de bestelling te retourneren, dient het artikel / artikelen binnen 14 dagen binnen te zijn bij ErotiekBoutique. Wacht altijd ons mailtje af met het retouradres, het kan zijn dat het artikel naar een ander adres geretourneerd moet worden

Kosten bij retourneren

Retourkosten zullen helaas voor eigen rekening zijn. Retourkosten zijn meestal voor een brievenbus pakketje €3,90 en voor een pakketje €6,00. ErotiekBoutique hanteert een zo laag mogelijke verkoopprijs, hierdoor kunnen wij de retourkosten niet op ons nemen. Als het artikel defect is geleverd dien je dit aan te geven in het retourformulier. Bij een door ons defect geleverde artikel zullen de retourkosten uiteraard wel voor onze rekening zijn. Maximaal 3 dagen na het invullen van het retourformulier ontvang je van ons een retoursticker of postbus waarmee het artikel kosteloos geretourneerd kan worden

Let op:

Als je besluit het artikel te retourneren dient het artikel aan de volgende eisen te voldoen.

  • Het product zit verpakt in de originele verpakking (zo goed als, indien mogelijk)
  • Zoals het artikel binnen is gekomen dient het ook geretourneerd te worden. Compleet dus!

Defect of verkeerd geleverde artikelen

Als er defecte of verkeerde geleverde artikelen zijn geleverd, dien je dit aan te geven in het retourformulier. Vul dit altijd goed in! Het kan zijn dat het artikel dan naar een ander adres geretourneerd moet worden.

Crediteren

Zodra je aangegeven hebt te beroepen op je herroepingsrecht, zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen gecrediteerd worden mits het betreffende artikel bij ons binnen gekomen is. Wij zullen je terugbetalen met het betaalmiddel waarmee is betaald.

Als je meerdere artikelen hebt besteld, maar een deel van je bestelling retourneert vervallen de verzendkosten bij crediteren.

Producten die niet geretourneerd mogen worden:

Hieronder volgt een lijst met producten die niet geretourneerd mogen worden. Het betreft producten waarbij de verpakking niet meer geseald is, i.v.m. hygiëne.

Deze genoemde artikel mogen alleen geretourneerd worden als blijkt dat het artikel defect is bij levering. Alle defecten dienen worden gemeld binnen 14 dagen na ontvangst. Daarna heb je nog eens 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen. Wij vragen aan je om dit z.s.m. op te sturen. Dit kun je doen door het retourformulier in te vullen.

  • Catsuits
  • Strings
  • Panty’s & kousen
  • Pruiken
  • Alle sextoys, bijvoorbeeld dildo’s & vibrators
  • Condooms, Glij- en massage middelen, tabletten en crèmes

Retour indienen

Blijkt het dat je aan alle voorwaarden voldoet? Kun je hier je retour indienen.