Verzending & discretie

Alle bestellingen die je plaatst bij ErotiekBoutique worden snel en discreet verzonden. Er wordt altijd zorgvuldig omgegaan met gegevens die je in onze webshop achterlaat. Ook worden alle bestellingen die je plaatst, op werkdagen voor 23:00, de volgende dag al geleverd. Ben je niet thuis? Je kunt er ook voor kiezen om je pakketje te laten bezorgen bij een PostNL-afhaallocatie. En wees niet bang, op de doos staat niks vermeld over ErotiekBoutique. Zo kun jij je pakketje zorgeloos ophalen wanneer het jou uitkomt. Graag vertellen we je meer meer over de mogelijkheden bij ErotiekBoutique.

Levertijd

Voor zendingen naar Nederland bedraagt de levertijd 1 werkdag. Zendingen naar België bedraagt de levertijd 1-2 werkdagen. Zendingen naar Duitsland bedraagt de levertijd 1-3 werkdagen.

Lees meer….

Verzendkosten

Voor alle zendingen geldt een vast verzendtarief van €4,95,-. Kom je boven een bedrag van €50,-? Vink dan gratis verzending aan in het afreken proces.

Lees meer….

PostNL-afhaallocatie

Weinig thuis? Laat je pakketje bezorgen bij één van de 2850 PostNL-afhaallocaties bij jou in de buurt. Pakketjes kunnen bijvoorbeeld afgehaald worden bij een supermarkt of andere winkel.

Lees meer….

Discrete verzending

Pakketjes worden zorgvuldig ingepakt en bezorgt. Op het pakketje is niet te zien dat het van ErotiekBoutique komt. Pakketjes worden in Nederland ook nooit bij de buren afgeleverd.

Lees meer….

Bezorging België

ErotiekBoutique levert ook aan klanten in België. In België is het helaas niet mogelijk om je pakketje op te halen bij een afhaallocatie.

Lees meer….

Bezorging Duitsland

ErotiekBoutique levert ook aan klanten in Duitsland. De verzendkosten hiervan bedraagt ook €4,95. Ook in Duitsland worden pakketjes alleen bij een thuisadres geleverd.

Lees meer….

Bestelling online volgen

Zodra wij het pakketje afgegeven hebben aan PostNL of UPS (Duitsland) ontvang je van ons een track&trace code. Zo weet je altijd waar je pakketje is.

Lees meer….