Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct kassakorting!

Anale seks voor de eerste keer? Tips & uitleg

Met anale seks kan je heftiger en intenser klaarkomen en is heel opwindend. Maar voor velen is het de eerste keer en kan dit erg spannend zijn. Bij anale seks denken veel vrouwen gelijk aan pijn, of dat het smerig is. Deze gedachtes over anale seks is helemaal niet nodig. Anale seks kan heel fijn en pijnloos zijn als jullie het op de juiste manier doen. In dit artikel leggen we je graag uit hoe je met onze tips en een boel glijmiddel, de eerste keer zonder pijn en struggles zal verlopen.

Anale seks tips

Wist je dat veel vrouwen anale seks fijner vinden dan vaginale seks. Dit komt omdat vrouwen heel intens en krachtig klaarkomen tijdens anale seks.

1. Praat met je partner

Vaak zie je dat er één van jullie fantaseert over anale seks. Het is dan erg belangrijk om samen met je partner je wensen en gevoelens te delen. Voor de één kan het heel opwindend zijn en voor de ander heel eng. Dit is helemaal niet erg, erover praten doet wonderen. Het is wel belangrijk dat je elkaar niet pusht! Spreek ook niet af wanneer jullie het anaal gaan doen. Als je het samen gaat afspreken kunnen de zenuwen een rol gaan spelen waardoor je niet ontspannen genoeg bent. Het is juist mooi als het op een moment gebeurd wanneer je elkaar in de ogen aankijkt en denkt, we gaan het doen.

2. Begin niet te snel

Anale seks is heel anders als vaginale seks. Begin daarom rustig en laat elkaar wennen. Als je direct hard wilt gaan kan dit nare en pijnlijke gevolgen hebben. Elkaar laten wennen is het allerbelangrijkst. Soms kan dit wel weken duren voordat het echte werk kan gaan beginnen. Het is belangrijk om eerst de anus van je partner te masseren. Dit doe je meestal met je vingers.

Laat de anus wennen

Het is erg belangrijk om glijmiddel te gebruiken als je voor het eerst anaal te werk gaat. Veel glijmiddel zorgt ervoor dat je geen pijn zult ervaren bij welke anale stimulatie dan ook. Veel mensen denken dat glijmiddel niet nodig is! FOUT, de anus maakt geen natuurlijke glijmiddel aan voor welke penetratie dan ook. Veel speeksel kan ook maar in tegenstelling tot glijmiddel droogt dit snel uit waardoor het maar van korte duur zal zijn. Glijmiddel kopen is best lastig als je geen idee hebt welke glijmiddel je moet bestellen. Er zijn speciaal soort anaal glijmiddelen. Deze hebben een wat dikkere substantie zodat de anus goed beschermd wordt.

Anaal glijmiddel is speciaal ontworpen zodat de anus beter beschermd wordt. Anaal glijmiddel wordt daarom aanbevolen voor de eerste keer anale seks.

Tips voor anus stimulatie

  1. Het is belangrijk om de anus van je partner eerst goed te stimuleren. Breng zowel glijmiddel aan op je vinger als op de anus. Begin nu rustig met masseren. Ga er nog niet gelijk met je vinger in maar begin rustig zodat je partner hieraan kan wennen.
  2. Ben je niet zo van het vingerwerk? Anusstimulatie kan ook met de tong. Beweeg rustig met je tong over de anus om zo de stimulatie op gang te brengen. Wil je hier glijmiddel bij gebruiken? Denk dan eens aan glijmiddel met een smaakje of eetbare glijmiddel.
  3. Het is heel normaal dat de anus zich samentrekt in het begin. De kringspier van je anus in dit niet gewend. Geef niet te snel op! Naarmate de tijd zal de anus zich steeds meer ontspannen.
  4. Zorg er altijd voor dat je nagels geknipt zijn voordat je met je vinger de anus wilt penetreren. Als je scherpe randjes aan je nagels hebt kan dit pijn doen en wondjes veroorzaken rondom de anus.

Anale seksspeeltjes

Anale seksspeeltjes

Hierboven hebben we besproken dat je de anus kan stimuleren met je vingers of tong. Als je dit niet zo ziet zitten zijn er altijd nog de anale seksspeeltjes. Deze seksspeeltjes zijn speciaal ontworpen voor anaal gebruik. Deze seksspeeltjes hebben meestal een brede onderkant zodat het speeltje niet naar binnen kan schieten. En ja, dit gebeurt nog wel eens. Ook bij een anaal speeltje geld, gebruik veel glijmiddel en ga niet gelijk voor een te brede schacht. Begin klein en bouw het op. De meest gebruikte anale seksspeeltjes zijn de anaal dildo en de anaal vibrator. Onderaan deze blog zie je voorbeelden van anaal seksspeeltjes.

3. Beginnen met anale penetratie

­­­­­­­­Het is belangrijk om rustig te beginnen. Nogmaals de anus is niet gewend aan penetratie. Nu de anus gestimuleerd is, genoeg glijmiddel op zowel de anus als de penis zit kan er rustig gepenetreerd worden. Glijd rustig met de penis of strap on (voorbinddildo) naar binnen en houdt elkaars lichaamstaal goed in de gaten. Merk je dat je partner pijn heeft, vooral te merken als de kringspier zich samentrekt, stop dan meteen. Probeer dan meer glijmiddel of stop helemaal en probeer het een andere keer. Beter een andere keer verder gaan dan dat je partner een vervelende pijn ervaart. Het kan helpen om elkaar tijdens de penetratie gerust te stellen door met elkaar te blijven praten. Je kan ook meer ontspannen raken wanneer je partner je clitoris of tepels stimuleert tijdens penetratie van de anus.

Houd het schoon

Denk erom dat je nooit van anale penetratie overgaat tot vaginale penetratie of orale penetratie. Je moet eerst de penis of voorbinddildo wassen zodat er geen bacteriën van de anus naar overige delen van je lichaam gaat.

Benieuwd wat de top 5 seksspeeltjes zijn voor vrouwen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.erotiekboutique.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 13 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop optimaal te doen laten functioneren, zodat jij de best mogelijke winkelervaring hebt.