Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct kassakorting!

Glijmiddel kopen? Kies het glijmiddel de jij nodig hebt

Welk glijmiddel moet ik kopen?

Welke glijmiddel moet ik kopen? Ik voel je… Het is best lastig om te bepalen wat voor glijmiddel je het best kan kopen. Laat me je 1 tip geven. Bedenk voordat je gaat zoeken naar glijmiddel eerst waar je het glijmiddel voor wilt gaan gebruiken. Glijmiddel kopen voor vaginale seks, anale seks of orale seks. Of misschien wil je het glijmiddel gebruiken voor je seksspeeltje. Als dit zo is bedenk je dan dat siliconen glijmiddel bijvoorbeeld niet samengaat met een siliconen seksspeeltje. In dit artikel probeer ik je zo goed mogelijk uit te leggen wat voor soort glijmiddelen er allemaal zijn en zal er vervolgens antwoord komen op de vraag “Welk glijmiddel moet ik kopen?”.

Waarom glijmiddel gebruiken?

Welk glijmiddel moet ik kopen?

Veel stelletjes geven aan dat seks met glijmiddel fijner aanvoelt dan zonder glijmiddel. Dit komt omdat de penetratie hierdoor een stuk soepeler verloopt. Normaal gesproken maken vouwen bij vaginale penetratie vocht aan, wanneer ze opgewonden raken. Dit noemen we ook wel natuurlijke glijmiddel. Maar stel je nou voor dat dit niet gebeurt, is glijmiddel wel echt nodig. Een vrouw kan bijvoorbeeld moeilijk natuurlijk glijmiddel aanmaken, bij het niet opgewonden raken of omdat je onder invloed van hormonen bent. Wil je in dit soort gevallen toch met elkaar de liefde bedrijven, gebruik dan glijmiddel zodat dit zonder zorgen en pijnlijkheden verloopt.

Welke glijmiddel moet ik kopen?

Welk glijmiddel moet ik kopen?
  • Glijmiddel & het gebruik van een condoom; De meeste condooms zijn geschikt voor alle glijmiddelen. De latex condoom echter niet! Glijmiddel op olie basis is niet geschikt voor latex condooms. Dit komt omdat de oliën de latex kunnen aantasten waardoor ‘veilige seks’ niet gegarandeerd blijft.
  • Glijmiddel in combinatie met je seksspeeltje; Veel vrouwen zitten met de vraag “Welk glijmiddel moet ik kopen voor mijn seksspeeltje?”. Gebruik geen siliconen glijmiddel als je een siliconen seksspeeltje hebt. Siliconen glijmiddel kan het seksspeeltje aantasten waardoor de Sextoy minder lang mee gaat.
  • Wil je glijmiddel kopen voor anale seks? Kies dan voor de speciale anaal glijmiddel. Anaal glijmiddel heeft een dikkere substantie waardoor de huid rondom de anus beter beschermd blijft. Rondom de anus wil je geen sneetje of ruwe plekken oplopen! Ga altijd voor anaal glijmiddel.

Welke glijmiddelen zijn er?

  1. Glijmiddel op waterbasis: Het meest verkochte glijmiddel op dit moment. Dat komt omdat glijmiddel op waterbasis zeer veilig te gebruiken is. Gebruik je veel condooms? Dan is deze glijmiddel perfect voor jou. Ook in combinatie met seksspeeltjes is het veilig te gebruiken. Nadeel: Glijmiddel op waterbasis trekt sneller in de huid dan de siliconen variant.
  2. Glijmiddel op siliconen basis: Ook siliconen glijmiddel is veilig te gebruiken met condooms. Een groot voordeel van siliconen glijmiddel is dat het niet oplost in water.Voor onder de douche of in een vochtige omgeving is deze glijmiddel dus perfect. Ook kan je deze glijmiddel goed gebruiken voor intieme massages. Nadeel: Gebruik het glijmiddel niet in combinatie met siliconen seksspeeltjes.
  3. Glijmiddel met een smaakje: Houd jij of jullie van orale seks? Gebruik dan glijmiddel met een smaakje. Je hebt keus uit verschillende smaakjes, een zeer leuke ervaring. Vaak zijn smaakjes glijmiddelen ook eetbaar, eet smakelijk!
  4. Glijmiddel Anaal: Deze glijmiddel is speciaal ontwikkeld voor anaal gebruik. Omdat het een wat dikkere substantie is helpt het goed bij het beschermen van de anus. Het laatste wat je wilt zijn sneetjes of ruwe plekken.
  5. Glijmiddel voor Fisting: Fisting glijmiddel, het woord zegt het al, is voor het gebruik bij fisting. Fisting glijmiddel kan ook goed gebruikt worden voor anaal gebruik. Alle 2 de glijmiddelen hebben een dikkere substantie voor veilig gebruik.

Bekijk onze verschillende soorten glijmiddelen

Glijmiddel op waterbasis

Glijmiddel op siliconenbasis

Glijmiddel met een smaakje

Glijmiddel anaal

Glijmiddel voor Fisting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.erotiekboutique.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 13 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop optimaal te doen laten functioneren, zodat jij de best mogelijke winkelervaring hebt.