Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct kassakorting!

De 10 leukste sextoys om mee te nemen op vakantie

Eindelijk, we mogen bijna weer op vakantie. Na een lange periode van onzekerheid en stress kunnen de meeste onder ons niet wachten om in de zomer weer even lekker weg te gaan. Binnen Europa zouden we hoogstwaarschijnlijk vanaf begin Juli weer overal naartoe kunnen vliegen. Een echte seksliefhebber neemt natuurlijk zijn of haar favoriete sextoys mee. Neem deze vooral mee! Weet je niet zeker of deze mee mogen in het vliegtuig lees dan vooral even onze blog over sextoys in het vliegtuig. Blijf je deze vakantie in het binnenland, dan zijn deze sextoys ook zeer geschikt. Buiten je favoriete sextoys noemen wij de 10 leukste sextoys voor op vakantie.

Sextoys meenemen op vakantie

Lees ook: Welke sextoys mag ik meenemen in het vliegtuig?

Sextoys voor vrouwen op vakantie

Ben je een vrouw en wil je sextoys meenemen op vakantie? Dan hebben we hieronder 4 leuke sextoys die jij kan meenemen op vakantie. Deze sextoys mogen zeker niet ontbreken tijdens jouw vakantie in binnen of buitenland!

Sextoys meenemen op vakantie

Sweet Smile Vibrerende Vaginaballetjes

Sweet Smile Vibrerende vaginaballetjes

Vaginaballen zijn niet alleen te gebruiken voor optimaal genot maar ook nog eens om je bekkenbodemspieren te trainen. Deze Sweet Smile Vibrerende vaginaballetjes heeft 10 fluisterstille vibratie standen waardoor jij onopgemerkt kan genieten van de trillingen. De ballen hebben een siliconen touwtje waardoor je het speeltje veilig en snel kunt verwijderen.

Vinger vibrator – Kleine vibrators

vinger vibrator

Een kleine vibrator is het perfecte speeltje om mee te nemen naar jouw vakantiebestemming! Met een mini vibrator kan je makkelijk alle intieme plekjes stimuleren. Deze vinger vibrator kan de G-spot en clitoris tegelijkertijd stimuleren. Deze sextoy is gemaakt van siliconenmateriaal waardoor hij extra stevig om je vinger zit. Volledig waterdicht is hij niet maar kan zeker tegen een stootje. De vinger vibrator is beschikbaar in 2 kleuren!

Vibrerende string van pantyrebel

vibrerende string van pantryrebel

Vrouwen dragen vaak een sexy string. Dit komt omdat je je als vrouwen een stuk aantrekkelijker vindt in een string. Maar een vibrerende string is echt te gek! Deze vibrerende string van pantryrebel is gemaakt van zeer zacht materiaal wat comfortabel aanvoelt. De strings hebben een perfecte pasvorm! Deze sexy string is voorzien voor een vakje waar de vibrator perfect in past. Met zijn 12 unieke vibratie standen en een afstandsbediening die je kan geven aan je partner, beleef je unieke en spannende momenten tijdens jouw vakantie.

Realistische dildo met zuignap

Glynn realistische dildo

Sextoys meenemen op vakantie en ben jij een echte dildo fan? Dan mag je deze niet vergeten als je op vakantie gaat. Deze huidkleurige levensechte dildo is helemaal klaar om met jou met te gaan op vakantie. Door zijn sterke zuignap kan je de dildo overal moeiteloos bevestigen. Met de Glynn realistische dildo maak jij elke solo moment uniek!

Sextoys voor mannen op vakantie

Ben je een man en wil je sextoys meenemen op vakantie? Wij hebben 3 sextoys voor jou op een rij gezet die perfect zijn mee te nemen op vakantie.

Sextoys meenemen op vakantie

FPPR Masturbator

FPPR masturbator

Sextoys meenemen op vakantie? Een masturbator is altijd welkom als je op vakantie gaat. Deze FPPR masturbator is zeer discreet omdat je aan de buitenkant niet kan zien dat het een masturbator of sextoy is. Draai de dop open en je vindt een vaginaal, anus of mondopening. De binnenkant is voorzien van stimulerende structuren zodat jij op intense wijze klaarkomt. Ook wanneer je op vakantie bent is het schoonmaken van seksspeeltjes er belangrijk. Met lauwwarm water en een toycleaner ben je binnen 30 sec. klaar!

Driedelige cockring set

cockring set

Tijdens je vakantie geniet je van een langdurige erectie met deze driedelige cockring set. Met een penisring zorg je ervoor dat er meer druk op de schacht van je penis komt waardoor een erectie harder en langer zal duren. Tijdens de seks zullen deze ringen niet afgaan omdat ze stevig blijven zitten. Hierdoor hoef jij je alleen maar te focussen op de daad die verricht moet worden.

Zwarte buttplug anker

Buttplug anker

Sextoys meenemen op vakantie en ben jij een echte buttplug fan? Deze medium anker buttplug mag je dan zeker niet vergeten. De zwarte anker buttplug is gemaakt van zacht siliconenmateriaal. Met zijn grote ronde kop en zijn stevige anker zorgt hij voor een intens moment. Draag de buttplug wanneer het jou uitkomt, niemand die het ziet! Draag dit speeltje tijdens je rit naar je vakantiebestemming. Geen buttplug gewend? Gebruik bij siliconen seksspeeltjes altijd glijmiddel op waterbasis.

Sextoys voor koppels op vakantie

Sextoys meenemen op vakantie die speciaal bedoeld zijn voor koppels? Ja ook deze sextoys bestaan! We hebben er 3 voor je uitgelicht die perfect te gebruiken zijn voor in de vakantie.

Sextoys meenemen op vakantie

Lelo vibrator Tiani 2

Lelo vibrator Tiane 2

Een koppelvibrator is speciaal bedoeld om samen te gebruiken. Deze vibrator wordt gedragen door de vrouw maar jullie ervaren beiden extra stimulatie. De Lelo vibrator Tiane 2 is gemaakt van zijdezacht siliconenmateriaal en beschikt over 8 vibratie standen. Dit speeltje is zelfs te gebruiken onder de douche of in bad. Bij de koppelvibrator zit een afstandsbediening. Met deze afstandsbediening regelen jullie de vibraties tijdens de penetratie.

Partner Whale koppel vibrator

Partner Whale koppel vibrator

Een voordeliger variant is de Partner Whale koppel vibrator. Ook deze sextoy is bedoeld om samen te gebruiken. De vibrator werkt bijna hetzelfde als de Lelo Tiane 2 echter zit er geen afstandsbediening bij. Hierdoor kan je niet van vibratie stand wisselen tijdens penetratie. Deze koppelvibrator is ook gemaakt van zijdezacht siliconenmateriaal.

Dobbelsteen met 12 standjes

dobbelsteen met 12 standjes

Jouw vakantie wordt zeker niet saai met deze dobbelsteen. Er zitten maar liefst 12 erotische standjes op waardoor jouw voorspel anders gaat verlopen dan dat je gewend bent. Gooi de dobbelsteen en laat hem beslissen wat er gedaan moet worden. De plaatsjes zijn goed zichtbaar! Deze dobbelsteen met 12 standjes is te koop voor maar liefst €4,95!

Opzoek naar de meest populairste sextoys voor vrouwen? Bekijk ons artikel! Ons volgen op social media? ErotiekBoutique op Instagram & ErotiekBoutique op Facebook

Een reactie op “De 10 leukste sextoys om mee te nemen op vakantie

  1. Pingback: Welke sextoys mag je meenemen in het vliegtuig? ErotiekBoutique Sextalk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.erotiekboutique.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 13 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop optimaal te doen laten functioneren, zodat jij de best mogelijke winkelervaring hebt.