Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct kassakorting!

Buttplug steeds populairder voor mannen & vrouwen

Het taboe van seksspeeltjes voor mannen is er eindelijk zo goed als af. Steeds meer mannen maken gebruik van buttplugs. We zien hier de laatste jaren een stijgende lijn in. Dit is goed, aangezien mannen ook steeds meer opzoek zijn naar het gevoel waar heftige orgasmes toe leiden. Vrouwen vinden de buttplug voornamelijk fijn te gebruiken omdat de buttplug “handsfree” te gebruiken is.

Wist je dat er wel meer dan 10 verschillende soorten buttplugs zijn, elk met een uniek doel.

Lees ook onze andere blog, waar de verschillende soorten buttplugs worden uitgelegd.

Voor de eerste keer een buttplug gebruiken

Veel mannen en vrouwen die voor het eerst een buttplug, anaal dildo gebruiken, of anale seks hebben, moeten rekening houden met een paar dingen. Bij de anus zitten kringspieren die ervoor zorgen dat de anus sluit. Als je voor eerst anale penetratie ondergaat is je anus hier niet aan gewend. De kringspieren zijn nauw samen gespannen, en er is totaal geen flexibiliteit. Het is hierdoor belangrijk om te beginnen met een kleine buttplug, het liefst gemaakt van siliconen omdat deze wat flexibeler zijn, zodat je anus hieraan kan wennen. In verloop van tijd zal je merken dat je anus steeds meer gaat ontspannen waardoor de buttplug steeds makkelijk en verder kan gaan. Doordat je meer ontspannen bent en gewend bent geraakt aan het gevoel zal er steeds meer genot ontstaan.

“Voor starters is een buttplug set een goed begin, zodat je kunt experimenteren met verschillende groottes”

Maak gebruik van glijmiddel

Tijdens anale penetratie en zeker voor beginners is het belangrijk om anaal glijmiddel te gebruiken. Als je geen anaal glijmiddel gebruikt kan dit zorgen voor pijn of irritatie waardoor je gelijk al wilt stoppen. Door gebruik te maken van anaal glijmiddel zorg je ervoor dat de buttplug zonder pijn en moeite in de anus zal trekken. Als je gebruik maakt van een siliconen buttplug zorg er dan voor dat je geen siliconen glijmiddel koopt maar glijmiddel op waterbasis. Siliconen glijmiddel gebruiken op siliconen seksspeeltjes kan zorgen voor snelle slijtage van het speeltje. Dat wil je natuurlijk voorkomen zodat je lang kunt genieten van de intense orgasmes die zullen ontstaan tijdens het gebruik van een buttplug.

Tips en tricks voor beginners

Als je voor het eerst gebruik gaat maken van een buttplug hebben we hieronder enkele tips, zodat je weet wat je moet doen als het moment daar is.

  1. Zoals hierboven al is genoemd, maak gebruik van glijmiddel. Dit kan speciale anaal glijmiddel zijn (vaak wat dikker voor extra bescherming) of glijmiddel op waterbasis.
  2. Ontspanning is belangrijk! Als je niet ontspannen bent zal je kringspier zich blijven samentrekken waardoor anale penetratie lastig wordt.
  3. Het is belangrijk voor beginners om een buttplug rustig in te brengen. Duw niet te hard door! Probeer eens om rustig rondjes te draaien zodat de kringspier wendt aan het gevoel.

Opzoek naar een speciale buttplug? Gebruik de zoekbalk in de webshop, of lees onze andere blog waar we alle soorten buttplugs aan bod komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.erotiekboutique.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 13 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop optimaal te doen laten functioneren, zodat jij de best mogelijke winkelervaring hebt.